Vloeronderhoud

vloeronderhoud5 Om een vloer mooi te houden, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Vooral in bedrijfsruimtes liggen vaak duurzame vloeren, dan is het helemaal van belang om deze in het kader van de hygiëne regelmatig te onderhouden.

Marmoleum of linoleum vloeren
Marmoleum en linoleum vloeren dienen jaarlijks gestripped en gewaxed te worden. Strippen houdt in dat de oude waxlaag verwijderd wordt en de vloer gereinigd. Daarna komt er weer een mooie glanzende waxlaag overheen. Dit gebeurt vaak in een weekend omdat de wax goed uit moet harden.

Houten vloeren
Als een houten vloer in de olie staat, dient dat regelmatig herhaald te worden. Doorgaans twee keer per jaar.
Een gelakte houten vloer moet na een aantal jaren geschuurd en opnieuw gelakt worden. Ook dit gebeurt vaak in een weekend door het drogen van de lak.

Sportvloeren
In sporthallen ligt vaak een gekleurde, antislip vloer. RSV Schoonmaakdiensten heeft veel ervaring met het reinigen van deze vloeren. Maandelijks reinigen met een schrob-zuigmachine en jaarlijks de vloer strippen geeft het beste resultaat. Daarnaast is de dagelijkse reiniging natuurlijk belangrijk voor het behoud van de, vaak intensief gebruikte, sportvloer.

Marmeren vloeren
Een marmeren vloer gaat zeer lang mee. Doordat het een licht poreuze vloer is, zal er na verloop van tijd vuil aan de stenen hechten. RSV Schoonmaakdiensten kan de vloer schrobben en daarna behandelen zodat het weer hygiënisch schoon is.

Laminaat
Ook aan laminaat blijft na ondanks regelmatig dweilen vuil hechten. Dit soort vloeren kunnen wij met onze schrobmachine en lichte middelen weer als nieuw maken.

Plavuizen
Aan plavuizen vloeren kan na verloop van tijd, ondanks regelmatig dweilen vuil hechten. Deze krijgen wij weer schoon door een behandeling met onze schrobmachine en andere reinigingsmiddelen. De vloer zal weer mooi blinken. 

vloeronderhoud6

Contactgegevens

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 274 1254
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

www.rsvschoonmaakdiensten.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK Utr.: 30211627
BTW Nr.: NL 12.50.46.996 B01