Werken bij

 

Nieuwe vacature per direct bij RSV Schoonmaakdiensten!

Zelfstandige schoonmakers (m/v 17+) gezocht voor 2 uur 1x in de week na sluitingstijd voor een relatie in Lopik met uitloop naar meer uren per september (2x in de week). Wil jij deel uitmaken van een leuk groeiend bedrijf en weet je van aanpakken? Solliciteer vandaag nog!

 

Nieuwe vacature per direct bij RSV Schoonmaakdiensten!

Zelfstandige schoonmakers (m/v 17+) gezocht voor 2,5 uur 1x in de week na sluitingstijd voor een relatie in Woerden. Je werkt alleen. Wil jij deel uitmaken van een leuk groeiend bedrijf en weet je van aanpakken? Solliciteer vandaag nog!

 

Nieuwe vacature per direct bij RSV Schoonmaakdiensten!

Zelfstandige schoonmakers (m/v 17+) gezocht voor 1 uur (1x in de week) en 2 uur (1x in de week) voor 2 relaties in IJsselstein. Je werkt overdag en alleen. Wil jij deel uitmaken van een leuk groeiend bedrijf en weet je van aanpakken? Solliciteer vandaag nog!

 

Let op: Uren/klanten zijn ook te combineren!

 

Ook onderaannemers mogen reageren!

 

Open sollicitaties altijd welkom

Aangezien wij regelmatig ook korte klussen hebben en gebruik maken van oproepkrachten, zowel voor overdag als in de avonduren, is een open sollicitatie altijd welkom. Stuur je motivatie en CV naar ons toe en wij nemen contact met je op.

 

RSV Schoonmaakdiensten zoekt personele uitbreiding!

We zijn op zoek naar een handig(e) computerjongen/meisje (of stagiaire) die ons een paar uur per week kan ondersteunen bij de Google-rating en SEO. Dus heb je een IT-achtergrond, kennis van SEO, Google (Adwords, Analytics), WordPress en Joomla? Laat van je horen, we zoeken jou!

Contactgegevens

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 274 1254
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

www.rsvschoonmaakdiensten.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK Utr.: 30211627
BTW Nr.: NL 12.50.46.996 B01