Glazenwassen

glasbewassing1 Streeploos schone ramen, dat wil iedereen. RSV Schoonmaakdiensten kan zowel op afroep als op contractbasis regelmatig de glazen wassen en zemen. Voor ons spreekt het voor zich dat bij glazenwassen ook het reinigen van de raamomlijstingen en kozijnen hoort.

Methodes voor glazenwassen

Wij zijn thuis in verschillende methodes, zodat ieder raam voor ons te bereiken is. In sommige gevallen zal er een hoogwerker nodig zijn, maar ook een staande ladder, wassteelmethode (tuckerpool) of gevellift/gondel is geen enkel probleem.
Met een hoogwerker zijn we heel flexibel om alle hoeken van het gebouw te bereiken. Wat bij een hoogwerker van belang is, is de ondergrond. Deze moet stevig zijn, de machine ‘stempelt’ zich namelijk op de grond om de arm te kunnen uitstrekken zonder om te vallen.
De tuckerpool is overgewaaid uit Amerika. Dit houdt in dat de glazenwasser op de grond kan blijven staan en tot 15 meter hoog de ramen goed kan wassen. Door het gebruik van osmosewater bij dit systeem kan de kwaliteit van het glazenwassen gegarandeerd worden. Aangezien de glazenwasser op de grond kan blijven staan, is dit ook een veilige methode en daarnaast is de ondergrond minder van belang dan bijvoorbeeld bij een hoogwerker.
Met een gevellift of gondel kunnen we traditioneel ramenwassen op hoogte. U heeft ze vast wel eens zien hangen aan een gebouw. Veilig in een ‘bak’ kan de glazenwasser zijn werk doen.
Maak een afspraak met een van onze medewerkers om te beoordelen wat bij u de beste methode is om weer met een frisse blik naar buiten te kijken.

Zemen met osmosewater

Wij hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van osmosewater. Dit is water met een zeer lage zoutconcentratie, een heel zuiver water zonder bacteriën, chloor, kalk en metalen, waardoor vuil makkelijker verdwijnt en er geen watervlekken achterblijven. Een gunstige eigenschap van osmosewater is dat het vuil beter oplost dan gewoon water. Het is bij het gebruik van osmosewater ook niet nodig om nog extra zeep te gebruiken. Mede daardoor heeft onderzoek uitgewezen dat het (afdruip)water geen schade aan materialen en milieu oplevert.

Veiligheid tijdens het werken op hoogte

Veiligheid staat voor ons voorop. We zorgen er daarom altijd voor dat er veilig en volgens de voorschriften op hoogte gewerkt wordt.

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje

Het eerste dat uw klanten zien als ze bij u langskomen is het gebouw waarin u gevestigd bent. Dit is dan ook uw allereerste visitekaartje naar uw klanten, een kans die u maar een keer krijgt. Een schoon en fris gebouw maakt een goede indruk op uw toekomstige en potentieel nieuwe klanten, wij helpen u daar graag bij! Maak een afspraak met een van onze medewerkers.

glasbewassing2 glazen wassen ramen wassen

Contactgegevens

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 274 1254
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

www.rsvschoonmaakdiensten.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK Utr.: 30211627
BTW Nr.: NL 12.50.46.996 B01