Gevelreiniging

gevelreiniging Zowel voor bedrijven als particulieren kan de gevel reinigen. Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling op gevels. Deze vervuiling of aanslag kan bijvoorbeeld bestaan uit roet, algen, aanslag van planten zoals de klimop (hedera) of graffiti. RSV schoonmaakdiensten kan uw gevel reinigen door middel van hogedruk reiniging of door middel van (zand)stralen. En in sommige gevallen schuwen wij ook de spons met zeep niet.
Vaak lijkt het niet zo nodig, tót het verschil zichtbaar is. Een woning uitgevoerd in mooie witte stenen wordt snel grijs. Na een gevelreiniging ziet u de originele kleur weer terug. Of het nu gaat om garagedeuren, aluminium of gemetselde gevels, trespa, dakpannen of lichtkoepels, RSV Schoonmaakdiensten laat uw gevel en daken weer glimmen.

Gevelreiniging met hogedrukmachine

RSV Schoonmaakdiensten beschikt over een krachtige mobiele hogedrukreiniger met regelbare watertemperatuur en -druk. Door middel van hogedrukreiniging en een speciale hogedrukspuit verwijderen wij zonder problemen roet, graffiti, vuil en andere aanslag van muren. Of gevelreiniging met een hogedrukmachine voor u geschikt is hangt af van de ondergrond. Er zijn verschillenden soorten ondergronden en voegen. Wat effectief is op de ene ondergrond kan de andere ondergrond grote schade aanbrengen. Ga daarom alleen in zee met een expert in gevelreiniging.

Stralen van de gevel

De meest rigoreuze manier om de gevel te reinigen is door deze te stralen. In dit geval wordt het vuil met zand of water (of een combinatie hiervan) van de gevel gespoten. Het betreft hier niet letterlijk zand, maar dit is in de volksmond nog steeds de meest gebruikte benaming. Zandstralen met echt zand mag namelijk inmiddels niet meer in Nederland, maar daar zijn andere materialen voor in de plaats gekomen met hetzelfde effect. Grondigere reiniging is er niet. Dit is dan ook de meest specialistische manier en vereist speciale kleding, opleiding en materialen. Bij een poreuze gevel is deze methode absoluut niet aan te raden, de kans dat er beschadigingen optreden is dan te groot.

Impregneren van de gevel

Het is aan te raden na het reinigen de gevel in te spuiten met een coating. Op deze manier hecht er minder snel nieuw vuil aan het oppervlak. Ook voor dit impregneren van de gevel bent u bij RSV Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Naast het feit dat het vuilafstotend werkt, biedt impregneren u nog meer voordelen: Het maakt de gevel waterafstotend, werkt brandvertragend, schimmelwerend en beschermt tegen weersinvloeden, zoals zure regen.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

gevelreiniging gevelreiniging2 gevelreiniging

- -

Contactgegevens

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 274 1254
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

www.rsvschoonmaakdiensten.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK Utr.: 30211627
BTW Nr.: NL 12.50.46.996 B01